Post by gramosbeafalcons on Feb 4, 2022 15:27:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ TRANSFORMERS: Forged to Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TRANSFORMERS: Forged to Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sok primogem ▞▞▞
▞▞▞ TRANSFORMERS: Forged to Fight 2022 version ▞▞▞
Nagyon jó játék, azt mondanám, hogy ha szereted a transzformátorokat, akkor mindenképp játssz ezzel a játékkal.
Ez a játék a legjobb harci játék.
Az elég jó vezérlők kicsit különböznek egymástól
Ez egy nagyon klassz játék, fantasztikus grafikával és nagyszerű funkciókkal, és nagyon szeretem
TRANSFORMERS: Forged to Fight Акционе qjz
JÓ JÁTÉK
Azt hiszem, ez volt a legjobb játék, 35. szinten voltam, amikor töröltem ezt a játékot, mert nincs tárhely a telefonomban, most van hely a mobilomban, de most nem működik, amikor kiválasztom a harcot, és a küldetésben a játék összeomlik. 🙄🙄
TRANSFORMERS: Pejuang Laga tef
Lehet jobb is. Minimális vásárlás 800 r-ért csak jó tartalom, de gyakori, 800 inr sokat vár és nem ér
Erőforrás letöltése a korlát mögött, 530 MB/490 MB
Ez egy jó játék, csak hogy Androidon folyamatosan visszaállítom az alkalmazást, mert elromlik. A betöltés is pokolian hosszú. Valóban úgy gondoltam erre a játékra, mint egy "gyors játékra, ha unatkozol". Androidon játszom, és a késés irreális, amikor nem tudok játszani a késés elleni küzdelemben, a játék lefagy, és folyamatosan vissza kell állítania az alkalmazást. Tudom, hogy a válaszcsapat nem is veszi a fáradságot, hogy elolvassa ezt. Az idejüket vesztegetik a hülye frissítésekkel. Javítaniuk kell a játékmenetüket.
A játék nagyszerű szórakozás, és könnyű a fejlődés. Sok különböző szempont és tevékenység létezik, és a játék soha nem unalmas.
Végre hosszú idő után ez a játék visszatért a Playstore-ba, imádom ezt a játékot, csak abban a reményben, hogy további frissítéseket láthatunk
Az egyik legmenőbb játék, amivel játszottam, mióta NAGY Transformers-rajongó vagyok, és minden filmet megnéztem, de a probléma az, hogy SOK internet kell hozzá, és néha, amikor megkapom ugyanazt a karaktert, a másik eltűnik. Mintha kétszer kaptam meg ugyanazt az Optimus Prime-ot, ami azt jelentette, hogy feltételeztem, hogy kettő van, de csak egy és ugyanaz van a 2 DRIFTEMEM. Inkább változtasd meg ezt a hibát, ez fantasztikus 😎
TRANSFORMERS: Lutadores Ação ojuz
Nagyon jó játék, és lehet beszélgetni a barátokkal! Az arénák szórakoztatóak, de csak akkor játszhatsz, ha szövetségben vagy. A szintlépés nagyon gyors! EGY NAP alatt lvl 7+-t kaptam, és nagyon ajánlott! 😎😎😎😎😎😎😎😎😎👍👍👍👍👍👍👍👍👍 Megjegyzés: a kristályok kicsit hibásak
Taktikai háború Tower Defense játék Stratégiai játékok cah
Nagyon szeretem ezt a játékot, de meg kell oldanod azt a problémát, hogy 10-30 másodpercenként kilépek a játékból a kezdőképernyőmre. Mielőtt elkezdhetném a csatát, ezt teszi.
A transzformátorok rajongójaként azt mondtam, hogy ez a legjobb transzformátoros játék. Sok robotom van, mint például a Grimlock, a Rhinhox, a Bumbalbee, az Optimus Prime stb. Sok harci modja van, például arénák, történetek, szövetségi küldetések, speciális, napi osztályküldetések és még sok más. 5 csillagot adok a szórakoztatás miatt
Szuper játék☺☺😉
Mindig szeresd ezeket a játékokat. Valóban a marvel verzióban is. Azt mondom, hogy a transzformátorok szuper lagy számomra a harcon kívül minden más célra. Annyira nagyszerű, hogy a legfontosabb funkció működik... de amikor más dolgok egyáltalán nem töltődnek be jól... nagyon bosszantó.
100276552 a 98344075 the 81953863 , 42754149 ...
A "küzdőjáték motorja" szórakoztató, különös tekintettel arra, hogy egy harci játékot az érintésvezérléshez igazítottak. A játékot azonban HOSSZÚ betöltési idő sújtja. Sajnos több időt töltök azzal, hogy a játékra várok, hogy újratöltsem a térképet vagy betöltsem a következő harcot, mint magával a játékkal...
Ok őszinte vélemény.Annyira szeretném, hogy ez egy nagyszerű játék legyen, és ez egy jó játék, de a dolgokra fordított idő a jutalomhoz képest nevetséges, ami 10-szer durvábbá teszi, mint kellene. Kérem, találjon módot ennek kiegyenlítésére.
Jó játék, de tud-e. Kérjük, tegye ezt a játékadatokat 150 MB, hogy több játékos játszhasson vele Wi-Fi nélkül. Kérlek eeeeeee
TRANSFORMERS: Forged to Fight Akčné yjky
A játék csodálatos, de lógási problémák
Nagyon klassz játék, miközben tölti be, használhatunk néhány új dotm karaktert, például a Megatront, és hozzáadhatják a klasszikus pusztítószerepet a hangjátékhoz
Szerintem ez egy nagyon szép játék, de szerintem sok probléma volt, mert mindenkinek joga van kiválasztani az első és kedvenc autobotját vagy desepticonját, és ebben a játékban ennek a játéknak teljesen valósághűnek kell lennie.
klasszik radio INGYENES KIADAS MAGYARORSZAG APK 1.1 ...
Remek, csak néhány botjavaslat hozzá: Sunsreaker, Deepcover, Stinger, Crosshairs, Elita 1 (Bayverse), Chromina (Bayverse), Jolt, Que, The Wreckers (Leadfoot, Topspin és Roadbuster), The Dinobots, KSI Bots, Brawn , Jazz (Bayverse), Skids and Mudflap (G1 és Bayverse), Jetfire (Bayverse), Mirage (Bayverse), Galvatron (Bayverse), szóval tényleg ezeket a robotokat akarom a játékban a többi robot előtt, de én nem siet, és nem kell hozzáadnia ezeket a robotokat, ha nem akarja.
A játék jó, de a legutóbbi frissítés óta nem tudok belemenni a játékba. Azt mondják, hogy megoldották a csatlakozási problémát, de sajnos ez nem igaz. 4-5 csillagot adok rá, ha megjavítják
A nagyszerű játék a legtöbb frissítés miatt fejfájást okoz majd a játék újranyitásakor, és amint eléri az utolsó területet, elkezdi vásárolni a frissítéseket, hogy elég erős legyen a harchoz a főnökök ellen, ami miatt eltávolítják, valamint a rendelkezésre álló botok A régi gyorsan hozzáadott botok segítik a játék frissességét
Nagyon........nagyon......nagyon....nagyon rossz játék,minden verekedés után felbukkan egy letöltés, és sokáig folytatódik.Nagyon rossz, javítsd ki!
Maga a játék remek. A probléma az, hogy szerintem nincs elég transzformátor a listán. Annyi transzformátorral, ahány van, jó lenne több harcost látni, de a játék ugyanannak a karakternek több változatát is hozzáadta különböző filmekből, és nincs elég egyedi karakter. Őszintén szólva, csak add hozzá a Lockdownt a TF4-ből, és boldog lennék. Ez megint csak az én véleményem.
Ez a játék folyamatosan lefagy és kirúg. Pár napig remekül működött, de aztán kezdett nem reagálni bármilyen szintre, amivel játszom, és egyszerűen kilép. Bár jó, hogy új karaktereket kapunk, de nem szórakoztató, amikor a játék, amit játszol, folyamatosan lerombolja az egészet. sudde. Ezt a játékot még meg kell nézni a probléma megoldásához
A legjobb játékok ios-k számára. A legjobb iPhone játékok
A játék folyamatosan azt mondogatta, hogy megállt az S7 edge-emen.