Post by gramosbeafalcons on Feb 4, 2022 15:33:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tasty World — готовка в кафе ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tasty World — готовка в кафе IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ багато дорогоцінних каменів зламати ▞▞▞
▞▞▞ Tasty World — готовка в кафе 2022 version ▞▞▞
Игра интересная
любовна гра
добре
Tasty World — food games Vabaajamängud meg
💖
Подобається це дуже звикає
Restaurant kook spelletjes Casual games mqtm
Проста я кажу vrey дуже легка 🎮🎮🎮 гра
Stickman Party: Jeux pour 1 2 3 4 joueurs gratuits Arcade brxq
Ця гра мені справді дуже допомагає
Tasty World — food games Vabaajamängud meg
Графіка чудова. Поммерійський пес дійсно милий. Але потрібен час для завантаження гри.
Мені подобається ця гра, вона така гарна, що ідеальна без реклами 😘😘🤓👍👍💕🤭😘😘😘 завантажте її, вона грає без даних
Після перших 10 етапів ви повинні витратити гроші... це "дає" вам можливість переглядати рекламу, але після кількох оголошень каже, що реклама недоступна, тому вам доведеться заплатити, щоб отримати дорогоцінні камені, щоб ви могли рухатися вперед .... ви не зможете грати в гру через деякий час, тому що вам потрібні всі оновлення, які коштують набагато дорожче, ніж ви можете отримати насправді
Гарні кольори.. Так привабливо..люблю це
Tasty World: crazy diner Hygge kpg
Мила сюжетна лінія. Веселі кулінарні головоломки. Гарні варіанти декору.
Я люблю цю гру, тому що вона така весела, що допомагає, коли тобі нудно 😄😄
Насолоджуйтесь приготуванням їжі в цій грі
Бонусні рівні зникли?
Я грав у неї пару місяців (даючи шанс), але НІ, ДЯКУЮ! Оновлення стають СМІШНО дорогими!! Зараз я на Гаваях, і не вистачило зірок, щоб завершити оновлення для попередньої історії, історії, яку ви наполягаєте на тому, щоб бути частиною гри, перш ніж почати Гаваї! Крім того, я щойно оновив, і він дуже погано працює. 1 ЗІРКА ЗА ПРОСЬКУ ГРАФІКУ! #Видалено
Гарна гра, поки що
Дійсно не вдячний за те, що сторінка Facebook з Росії, не рекомендуємо завантажувати, якщо ви не хочете, щоб Росія була у вашому бізнесі
Хард бат не 😈😬😠😡
Неможливо використати мої зірки, щоб щось оновити. Завмирає щоразу, коли я намагаюся налаштувати поштову скриньку, і мені доводиться її закривати.
Мені подобається ця гра, але для завантаження карти потрібен час.
Ви хочете отримати доступ до занадто великої кількості моїх даних. ВИДАЛЕНО
Неможливо виграти
Готуємо 🍳 👩🍳 👨🍳 🍽
Весело і чудово
Я люблю цю гру! Це весело
Це дуже весело для мене, тому що ви готуєте їжу та оновлюєте різні речі, щоб покласти їх на тарілку, тому я люблю готувати в ресторані та отримувати багато грошей, щоб купувати власні продукти та одяг, тому мені це подобається багато ігор про кулінарію, щоб більше відвідувачів приходило та ласкаво просимо до ресторану, щоб сісти, випити та поїсти, а потім ви можете вийти за межі ресторану, щоб піти додому, щоб одягнутися та повернутися за їжею для обслуговування кожного клієнта
Tasty World: crazy diner Hygge kpg
Поки що добре
🔴🔴🔴🔴🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎑
Весело. І розслабляючи
Restaurant kook spelletjes Casual games mqtm
ЛЮБЛЮ ЦЕЙ СМАЧНИЙ СВІТ: ГРА В ГОТОВЛЕННЯ, І Я НАДОЛАЖУЮСЯ, І РОЗВІШАЮ, І ТАКОЖ ВІДПОВІДАЮ, І Я ПЕРЕМОЖУ, І Я ПІДСУМУЮ РІВЕНЬ, І оновлюю ДУЖЕ, ДУЖЕ, ДУЖЕ ШВИДКО, І Я ДУЖЕ ШВИДКО РЕКОМЕНДУЮ ЦЕ; ОСОБЛИВО МОЇЙ СІМ'Ї, А ТАКОЖ ОСОБЛИВО КОКО/МОЇМ(НАШІМ)ДРУГАМ(І); ЩОБ МОГЛИ ПЕРЕМОЖИТИ, І РОЗВЕШИВАТИСЯ, І ТАКОЖ ВІДПОЧИТИ 100%; ОСОБЛИВО Я 100%/БОГ БЛАГОСЛОВНИ СТРАШНО, ВІЧНО НАЗАВЖДИ, АМІН....!!!! ЩИРО В ХРИСТІ ІСУСЕ, АМІН, П. КАРЕН
Добре
Мені це дуже подобається, і це розслабляє.
ออหหร จีจี ถถ ไอ ศคศคีม และและและ้ำ อัดอัดิง เย็เย็ ๆ 200 200 ด่ด่น ใใ เเื้อ เเื่อง; 🌮 ลับ สำหสำหับ โบโบและ เพิ่มเติม; 🌮 เคเคื่อง ปั่ปั่คงคงคลัง ใใัวัว ทั้งหมด เพื่อ ปปุง ออหหย ที่ที่ับ ที่ สุด 🌮🌮ส่วตตตมมยย สำหเป็ับ เตเตียม ออหหต ตตม สั่งเป็ เป็เป็ มือ หหึ่ง ตัว จจิง อย่อย่ ปล่อย ให้ คู่ แข่ง แซง หห้้คุณ! แสดง ทักษะ กกร ทำว่หหหอ ที่อหหของ ของ เชฟพิสูจพิสูจ์ของ ของสมควได้ได้ได้ได้ได้ได้ับ ใหม่ๆและและับปับปุงุงุง ห้องสูตัวัวัวัว ใหม่ เพื่อ เปลี่ยเปลี่ย ป้้น ออหหร เล็ก ๆ ที่ เป็เป็ ควควม ลับ ของ ฉัฉั
Щойно почав грати в гру і продовжує зависати та кидати мене добре, ви можете виправити, будь ласка, або я видалю її
Хороша графіка. Весела вбивця часу.
Це нормально гра
Ця гра добре складена і виглядає красиво. Страви досить складні, щоб гра не була нудною. Однак є деякі серйозні проблеми з балансом. На деяких рівнях мета полягає в тому, щоб заробити певну суму грошей з наданими клієнтами, але мета недосяжна навіть із повністю оновленим магазином, що змушує гравців використовувати мікротранзакції незалежно від прогресу або навичок. Я також хотів би бачити кнопку пропуску раніше в частинах історії; анімація ходьби довга і виснажлива.
Блискуча гра ty
Середній
,👌👌👌🥰
Я люблю цю гру, бажаю, щоб ви оновили більше