Post by gramosbeafalcons on Feb 4, 2022 15:51:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب منابع بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG 2022 version ▞▞▞
بازی در شب بسیار سرگرم کننده است و من آن را دوست دارم، اما باید شخصیت های بیشتری را به بازی اضافه کنید
راهی عالی برای گذراندن زمان
MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG Role Playing melm
سعی کردم بازی را شروع کنم ظاهر می شود که می گوید باید بازی را به روز کنم. روی ok go to play store کلیک کنید من فقط دو گزینه Uninstall یا play دارم. وقتی گزینه ای برای آپدیت نشان نمی دهد چگونه باید آپدیت کنم
MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG Ролеви ich
آبان 96 - تاینی بازی
بررسی نرم افزار Marvel strike force + لینک دانلود - زینسی
من سالها بازی را انجام دادم و همیشه آن را با 5 ستاره داشتم اما تغییر کامل تابلو به نظر من بد بود. بعد کم کم داشتم عادت می کردم و الان دوباره رنگ ها را عوض کرده اند. اکنون کاشی های بنفش و قرمز با هم برخورد می کنند و تشخیص تفاوت بین آنها را دشوار می کند و نمی توانید هیچ تنظیماتی را برای کمک به خود تغییر دهید. بنابراین رتبه من را تا زمانی که مرتب شود کاهش داده ام. هیچ مشکلی با برد اصلی نداشتم کاش میتوانستم آن را دوباره عوض کنم.
هنوز هم از انجام این بازی لذت می برم، رسیدن به افرادی که سال ها بازی می کنند بسیار سخت است، بنابراین من فقط کار خودم را انجام می دهم و در آن تلاش می کنم.
Hero Empires & Puzzles: Diamond Fight RPG Quest APK
بازی سرگرم کننده، بدون شک! اما سوال این است که آیا می توانید آن را بپردازید؟ بله، میتوانید آن را با فرمت f2p خرد کنید، اما بسیاری از شخصیتهایی را که به دست میآورید/برنده میشوید از دست خواهید داد، زیرا اگر در فهرست خود جایی نداشته باشید، آنها در 14 روز منقضی میشوند. وقتی نقاط فهرست هر کدام 10 دلار با صدها کاراکتر است ... شما حساب را انجام دهید. به نظر می رسد که توسعه دهندگان فقط سعی می کنند قبل از اینکه بازی دیگر پشتیبانی نشود تا آنجا که می توانند پول نقد کنند
بازی خودش خوبه اما، نکته قهرمان پس از به خدمت گرفتن کاراکترهای کافی، مشکل واقعی است. حداکثر 400 نفر برای استخدام تقریباً غیرممکن است که این تعداد را بدون پرداخت هزینه بدست آورید. به غیر از آن، یک بازی مارول خوب و همه جانبه.
حساب ها و کدها رایگان - MrKingCoin
مشکلات قبلی در حال حاضر مرتب شده اند، تا استانداردهای 5 ستاره پشتیبان!
گد
اولاً من مفهوم این بازی را دوست دارم. من این بازی را بیش از 3 سال بازی کرده ام و دو شخصیت 5 ستاره قهرمان شده اند. وقتی کاراکترها به سطح 450 رسیدند (13 کارت لازم است) پس برای رسیدن به سطح حداکثر 550 به 100 کارت بیشتر نیاز دارید. در همان زمان آنها شخصیت های 5 ستاره بیشتری منتشر کردند. اما به دست آوردن اینها سخت تر و سخت تر است. آنها تغییراتی را برای افت نرخ انجام داده اند. حتی آنطور که قول داده بود نزدیک نیست. من فکر می کنم این زمان زیادی می برد و ادامه این بازی را غیرممکن می کند. 👎
نزدیک به 4 سال در بازی است و قصد توقف ندارم. اکثر بازیکنان تقریباً یا بالای 30 سال سن دارند. بازی عالی برای افرادی که دارای RL فعال و پرمشغله هستند، زیرا می توانید چندین ساعت یا حتی 10 دقیقه وقت بگذارید. همه ی چیزهایی که لازم است بدانی.
به روز رسانی من مجبور شدم ستاره ها را کاهش دهم زیرا اکنون برای گرفتن یک اسلات بیش از 4 پوند است. اکنون بیشتر شبیه 8 پوند است زیرا نمی توانید سکه های کافی را از یک سکه به عقب برگردانید. همیشه آنقدر کمی مضحک است که برای انجام بازی بیشتر مجازات می شوید.............. نقد اصلی: بازی عالی اما کمی گران است. نرخ افت قهرمانان خوب خوب است، اما برای افزایش اندازه فهرست شما به نقطه ای می رسد که به ازای هر اسلات 4 پوند است، بنابراین در نهایت نمی توانید تمام قهرمانان خوبی را که می خواهید به خدمت بگیرید.
Tower - Time Gameplay - آپارات
Marvel Puzzle Quest: Hero RPG RPG nvk
بازی به خودی خود سرگرم کننده است و توسعه دهندگان به طور مکرر آن را با شخصیت ها و رویدادهای جدید به روز می کنند. نقطه ضعف آن نرخ پایین قرعه کشی برای شخصیت های سه ستاره و بالاتر است که ارتقاء شخصیت های مورد علاقه را دشوار می کند. در هشتاد و پنج درصد مواقع، توکنهای استخدام کاراکترهای یک یا دو ستاره یا iso-8 تولید میکنند. در این مرحله، من بیشتر از مقدار iso-8 دارم که بتوانم استفاده کنم، زیرا سه کاراکتر به بالا نادر هستند. مایوس کننده است. بازی من در چند ماه گذشته به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.
بهترین بازی های رایگان مرد عنکبوتی برای اندروید - Androidsis
همه بهروزرسانیها بازی را برای من تقریبا غیرممکن کردهاند، در آن زمان خیلی اتفاق میافتد که اسلاتها باید ارزانتر باشند و قدرت دشمن شما آنقدر زیاد است که بازی کردن منصفانه نیست.
MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG Παιχνίδια ρόλων zpzr
[به روز رسانی: بعد از چند سال هنوز از MPQ لذت می برم. من چند خرید انجام دادهام، اما معمولاً وقتی معاملهای صورت میگیرد، و زمانی که به سطح معینی رسیدید، نیاز به خرد کردن یا ارتقا دادن چندان بد نیست. بازی کردن چند دقیقه اینجا و آنجا بدون خرید الزامی نسبتاً آسان است، اما حتی اگر شخصیتها را نخرید و فقط منتظر بمانید تا آنها را با شانس به دست آورید و بازی کردن، برای همیشه طول میکشد تا ارز درونبازی کافی برای خرید «اسلات فهرست» به دست آورید. "برای شخصیت هایی که به دست می آورید.
به روز رسانی باعث مشکلاتی می شود. اصلا نمیشه وارد بازی شد با تشکر
بازی عالی دوست ندارد که کمیک ها منقضی شوند، اما باید راه هایی برای ما ایجاد کند تا سکه هایی را که برای به خدمت گرفتن قهرمانان نیاز داریم به دست آوریم.
RPG! پیوستن به مبارزه سوپر قهرمان!
به شدت به معاملات خرد و نهنگ ها متمایل می شود تا بتواند از خود حمایت کند. به نظر می رسد 70 درصد از محتوای غیر فصلی هر 4 تا 6 ماه با هر 2 کارت جدید بازیافت می شود. همچنین اغلب به شما یادآوری می کند که برنامه را مرور کنید، صرف نظر از اینکه قبلاً چند بار آن را انجام داده اید.
MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG روی کامپیوتر ویندوز
هنگام باز کردن بازی از من می خواهد به روز رسانی کنم. زمانی که معمولاً دو گزینه وجود دارد: حذف یا بهروزرسانی، اما من گزینه بهروزرسانی را ندارم، این گزینه وجود دارد: حذف یا پخش. اگر قبلاً بازی را با یک پچ قبلی دانلود کرده اید، این مشکل ایجاد می کند. من سعی کردم برنامه را حذف نصب کنم و دوباره نصب کنم اما کار نمی کند. لطفا کمک کنید!!
بازی کار نمیکنه...آپدیت میخواد اما وقتی میگم ok هیچی نمیشه..فقط برنامه رو خاموش میکنه
من می گویم که این تنها بازی بوده است که در آن زمان و در صورت تغییر مقدار کمی سرمایه گذاری کرده ام. حدس میزنم اگر میدانستم نمیتوانم جلوی تغییر را بگیرم و بازی را متوقف کنم، این اتفاق نمیافتد. دست به کار نشو، وگرنه استعفا خواهم داد. 😎😎
بازی مفرح. عاشق انیمیشن و داستان. بخش جمعآوری را دوست دارید و حتی اهمیتی ندارید که کمی برای پیشبرد آن هزینه کنید. اما فقط به صورت آفلاین کار می کند! به عنوان کسی که زیاد سفر می کند و زمان زیادی را در هواپیما می گذراند، این مضحک است! کدام جنبه از این بازی ممکن است نیاز به دسترسی به داده ها در هر زمان داشته باشد؟!
تلاش پازل MARVEL به نبرد سوپر قهرمان بپیوندید! APK mod ...
MARVEL Puzzle Quest به نبرد Super Hero بپیوندید ...
بازی روی گوشیهای پیکسل 6 کار نمیکند. الان بیش از یک هفته ادامه داردتوسعه دهندگان در مورد اطلاعات مربوط به زمان رفع مشکل کم کاری انجام داده اند. بچه ها به شما تبریک می گویم، شما مرا مجبور کردید از بازی ای که از زمان عرضه آن بازی می کردم، دست بکشم!
تقریباً به خوبی فیلم ها و سریال ها.
ظاهراً تنها راهی که می توانم از صفحه لوگو فراتر بروم این است که یک حساب فیس بوک و با آن وارد شوید. ها ها نه.
علاوه بر عالی به سری Puzzle Quest. توسعه دهنده آن را به روز و تازه نگه می دارد!
دانلود Gemstone Legends: Epic fantasy در کامپیوتر (شبیه ساز)
این یک بازی خوب است. شما مجبور نیستید برای تراکنشهای خرد پولی بپردازید، اما قطعاً آنها کاملاً وجود دارند. آنها دسته ای از شخصیت ها را به سمت شما می ریزند و فضای کافی برای نگه داشتن آنها ندارند. میتوانید برای باز کردن نقاط شخصیتهای بیشتری آسیاب کنید، اما همچنان شخصیتها را دور میاندازید، مگر اینکه برای نگهداشتن آنها هزینه بیشتری بپردازید. اگر می توانید از همه اینها عبور کنید، همانطور که گفتم بازی خوبی است. این شما را مشغول می کند و برمی گردید.
من هنوز این بازی را دوست دارم اما به چند نسخه از همان شخصیت نیاز داریم؟ بسیاری از 5 ستاره ها را می فروشم زیرا هرگز از آنها استفاده عملی نخواهم کرد (5 سال است که این بازی را بازی می کنم و فقط ONE Bruce Banner Hulk را دیده ام). همچنین، احساس میکنم وقتی شخصیتی را که میخواهم به دست میآورم، نمیتوانم از آنها استفاده کنم، زیرا ماهها طول میکشد تا دوباره ظاهر شوند (من باید یک سال صبر میکردم تا بتوانم واقعاً از Spiderwoman استفاده کنم). اگر قرار است VIP خود را تمدید کنم، واقعاً همه چیز باید تغییر کند.
Line Color 3D Vabaajamängud skmt
لیست کامل تمام بازی های سال 2022 با تاریخ انتشار و پلتفرم ها
برداشتی عالی از فرمول جستجوی پازل. طرفدار قدیمی سریال، این یکی را بسیار دوست دارد. با دستمزد برای برنده شدن در اخاذی مواجه نیستید (اگرچه برخی معاملات خرد وجود دارد).
این یک بازی منطبق با لایهای از جمعآوری شخصیتها و داستانهای تعاملی بسیار بسیار ساده است که بین سطوح قرار گرفته است. ابتدا تحت تاثیر بازی قرار گرفتم اما بعد از مدت کوتاهی خیلی تکراری شد. من همان چند شخصیت را بارها و بارها جمعآوری میکنم و میفروشم که بیشترین تنوع در سطح بسیار بالایی برای بازی رایگان است. همچنین یک جنبه بازی تیمی/تیم اجباری وجود دارد که من واقعاً آن را دوست ندارم. وقتی من یک بازی را با تلفن خود انجام می دهم، یک بازی سریع و معمولی است. من نمی خواهم مجبور به هماهنگی با بازیکنان دیگر باشم. مطمئن نیستم چه مدت دیگر این بازی را بازی خواهم کرد.
تغییرات و چالش های سرگرم کننده و مداوم این برنامه را بسیار سرگرم کننده کرده است. کار خوب رفقا!